Tricky Questions asked in IPS Exam and Interview

Tricky Questions asked in IPS Exam and Interview

 This is the list of Top Tricky Questions asked in IPS Exam during the time of Interviews. These questions are asked by many aspirants and candidates. Must read and get some idea .

 

QUESTION 1: If I go away with your sister, what would you do?

ANSWER : For my sister, I cannot find as the good bridesmaid as you.

QUESTION 2: Adarsh and Anupam two twins born in May, but their birthday is in June | How is that possible?

ANSWER: May is a place name.

QUESTION 3: If you got up in the morning and will come to know that you are pregnant then what will you do first ?

ANSWER: I’ll be very happy and to go first foremost husband will share this news.

QUESTION 4:How can a man live up to 8 days without sleep?

ANSWER:A man sleeps at night, then what you need to sleep in the day.

QUESTION 5:Peacock is a bird who does not lay eggs, then how peacock’s children are born?

ANSWER: The female peacock eggs, not the male peacock.

QUESTION 6: Can You names Wednesday, Friday and Sunday three consecutive days without taking their name ?

ANSWER:   Yesterday, today and Tomorrow.

QUESTION 7: How do you leave a raw egg on a solid surface, it does not crack?

ANSWER:The egg will not disturb the Solid surface, you can take the leave.

QUESTION 8: A cat has three children, cat named Their January, February, and March. What is the name of the cat?

ANSWER:  The answer is in the question. A cat named is ‘What’.

QUESTION 10: If 2 is a company and 3 is the crowd, then what will be  4 and 5?

ANSWER: 4 and 5 there is always 9.

QUESTION 11: What looks like half an apple?

ANSWER: The second half apple.

QUESTION 12: A killer was sentenced to death. Shown three rooms. The first room is on fire second guns with the killer in the and the third tiger, who had not eaten for three years. What should he choose?

ANSWER: Room number three, because three years will have died by now hungry, lion.

QUESTION 13: 8 people take 10 hours to build a wall-mounted, how many days it would take to four people.

ANSWER: The wall has already made 8 people in 10 hours. No need to make it now.

QUESTION 14: If you have 3 apple and four oranges in one hand, on the other hand,  four apples and 3 oranges, then what you have?

ANSWER: Very large hands.

QUESTION 15: How do you take an elephant with one hand?

ANSWER:

Any elephants are not hands.

QUESTION 16:In which State is the Bay of Bengal?

ASNWERE : In the liquid state.

QUESTION 17:  If you throw a red stone into the blue sea, then what will happen?

ANSWER: The stone will be wet and will drown.

QUESTION 18:James Bond without a parachute after jumping from Aeroplane, is alive, how?

ANSWER:Because the airplane was on the runway.

Sandeep

Hi Guys, I am Sandeep Co-founder of IASpaper and UPSCToday Staying in Mumbai (India) and pursuing graduation in Computer Science and Engineering from Mumbai University. I love helping Aspirants. You may join me on Facebook

2 thoughts on “Tricky Questions asked in IPS Exam and Interview

  • December 27, 2016 at 2:51 pm
    Permalink

    i want a job i am iit topper and i have 5 degree icluded iit so is their is any job for me so contact me on my email

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *